Spirit Info heeft de intentie om op deze website zuivere, correcte en juiste spirituele informatie te delen, voor zover dat mogelijk is. Informatie die gebaseerd is op bronnen, ervaringen en feiten. Ieder mens is spiritueel, want spiritualiteit gaat over de innerlijke beleving: ben je gelukkig, ben je happy met jezelf, je familie, vrienden, je relatie en je werk? Daarnaast is er nog veel meer diepgang mogelijk en dat is wat wij willen bereiken en delen op Spirit Info. Het is een website waar je veel informatie en antwoorden kunt vinden, maar ook kunt delen in Forums.

Spiritualiteit is per definitie niet te vergelijken met en te testen door de wetenschap, waar de wetenschap stopt, daar begint de spiritualiteit. Bij spiritualiteit gaat het om open staan voor informatie, zonder te oordelen, vooroordelen of veroordelen. Het gaat meer over voelen dan over denken. Ieder mens loopt zijn of haar eigen pad en je zult vooral je eigen antwoorden moeten vinden en je eigen mening gaan vormen, zonder dat die wordt opgelegd of opgedrongen. Elk mens heeft een vrije keus en een vrije wil en die respecteren wij. Maar bovenal gaat het om liefde voor jezelf, voor anderen en voor alles wat is, uiteindelijk is liefde het enige dat werkt.

Op Spirit Info kun je allerlei informatie vinden over spiritualiteit en hopelijk antwoorden op vragen die je hebt. Dit varieert van artikelen, blogs, forums tot en met boeken en filmpjes. Wij wensen je veel plezier op Spirit Info en hopen dat je kunt vinden waar je naar op zoek bent. Mocht je iets missen of een bijdrage willen leveren, dan hopen wij dat je dat ons laat weten via het contactformulier.

Om mee te praten in forums, vragen wij je om je te registreren.
Naar het begin van deze pagina